недеља, 18. новембар 2012.

WILD WIND

Dan je bio fenomenalan, Sunce, nebo, savrsena prilika za slikanje. Mislim da mi je ovo jedan od boljih autfita ali mi je jedina zamerka sto sam previse udaljena na nekim slikama, sto svakako nije sjajno za blog. Iako sam izletela iz stana ne razmisljajuci sta sam iskombinovala pokazalo se kao idealan a moderan spoj.Zara Baggy jeans, moj omiljeni, zara blejzer i cizmice killah. Kaput je iz Rusije, nekada je postojala radnja u Pariskom magazinu gde sam ga i kupila ali je vise nema.
The day was fantastic, the sun, the sky, the perfect photo opportunity. I think it's one of the better outfit but my only gripe that I'm too far in some of the pictures, which is not great for the blog. Although I have gone out of the apartment I was wondering what proved to be combined to a perfect modern spoj.Zara Baggy jeans, my favorite, Zara blazer and boots Killah. The coat is from Russia, once there was a shop in the Paris magazine where I bought it but it was gone.
KILLAH BOOTS
ZARA BAGGY JEANS
DEICHMANN BAG
ZARA BLAZER
ZARA T-SHIRT
LEVIS BELT
STYLE ST.PETERSBURG COAT

9 коментара:

  1. Jeee, i ja se radujem! :))) Imas veliko <3 od mene i KISS :)

    ОдговориИзбриши
  2. ovakve farmerke ume samo zorana da iznese :)

    ОдговориИзбриши
  3. Hahhaha, slusaj anonimus, ne treba mi tvoje misljenje jer si vec dosadila i Bogu i narodu sa svojim komentarima! Top mi stoje farke i niko ne moze da ih iznese kao JA! KAPIRAS!

    ОдговориИзбриши
  4. ako ti ne treba onda izbaci komentare :D

    STO JE ISTINA ISTINA JE .KAPIRAS?JAKO SI BEZOBRAZNA A HOCES DA BLOGUJES AAAA NE IDE TO TAKO ;).I ne stoje ti top uopste jer si niska :p

    ОдговориИзбриши
  5. Covece ti si mi najveci fan! TI SI MOJ HEROJ! :)))Sve sto JA obucem je sjajno izneseno, to zapamti od sad i zauvek! :*

    ОдговориИзбриши
  6. haha pa da nisam ja ne bi ni imala komentare :D

    ОдговориИзбриши
  7. pa to ti kazem, znam da sam tebi najupecatljivija i hvala ti zbog toga

    ОдговориИзбриши
  8. aaa pa nema na cemu..:D

    EVO JEDVA CEKAM NOVI POST PA DA DAM KOMENTAR :)))

    ОдговориИзбриши